Zin en tijd om mooie plannen en verhalen te maken heb ik altijd. Ik maak content om mensen te bereiken, raken, binden en activeren. Om een doel, jouw doel, te bereiken en als je wilt regel ik alles eromheen, met humor. Dat doel weegt voor mij zwaarder dan mijn tarief. Bel of mail me vooral. 

06 27062138

Waar het moeilijk is informatie eenvoudig te houden, waar journalistiek, communicatie en media (ICT) elkaar kunnen versterken. Daar veer ik op. Als daarbij mensen elkaar raken en versterken om onze samenleving nog iets mooier te maken, stop ik mijn hart erin. Vergt het een nieuwe manier van kijken en creatieve oplossingen omdat die samenleving transformeert, dan gaan mijn ziel en zakelijkheid erin. Vertel me jouw grootste uitdaging.

‘Engagement is meedoen in woord en daad’

Hoe handig is het met iemand te werken die denkt en doet: woorden én daden. Ik ben als hoofdredacteur en communicatieadviseur altijd ook zelf blijven schrijven, kan basis ontwerp- en opmaakwerk doen en ken diverse CMS’en. Omdat ik dat graag doe, wil weten waar ik over praat en praktische ervaring de plannen altijd ten goede komt. En het is wel zo snel.

Dit kan ik graag en aantoonbaar goed voor jou doen:

Journalistiek

 • Journalistieke producties: interviews, portretten, columns, achtergrondartikelen, nieuwsberichten, verslagen (vooruitblikken vind ik sterker)
 • Eindredactie: briefen en coachen contentmakers, redigeren, contentmanagement, planning en control, basic opmaak (Indesign en diverse CMS’en)
 • Hoofdredactie: crossmediale redactieformules, redactiestatuten, redactieraad, digitale transformatie, segmentatie in edities, inbedden redactie in organisatie, samenwerkingsverbanden

Communicatie

 • Strategische communicatie: digitale transformatie, positionering, personalisering, community building (specialisme), storytelling
 • Externe communicatie: events, persvoorlichting, klantverhalen, medewerkersverhalen, nieuwsberichten, nieuwsbrieven, foldermateriaal, reputatiemanagement en social media 
 • Interne communicatie: cultuur, identiteit, personeelsmagazine, sociaal intranet, 
 • Branded content

Coaching

 • Coaching: journalistiek, branded content en communicatie
 • Schrijftraining

 

Toekomst: visie en missie

Historie: mijn verhaal

  captcha